ABSOLUTE PROPERTY CONSULTING GMBH


Az Európai Unió létrejöttének köszönhetően a szabad tőke és munkaerő áramlás teljesen új lehetőségeket nyitott meg mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások számára, mely előnyökkel nagyon sokan éltek az elmúlt évek során.
 
A fentiek mellett a gazdasági válság következtében megváltozott piaci feltételek egyre több olyan magánszemélyt, vállalkozást is arra kényszerítenek, hogy a korábban jól és sikeresen működő gyakorlatukat feladva, új befektetési és vállalkozási lehetőségeket kutassanak fel, akár országhatárok átlépése mellett is.
 
Az Absolute Property Consulting GmbH éppen ezen új lehetőségek felfedezésében kíván segítséget nyújtani. Az Ausztriában bejegyzett, magyar tulajdonosi háttérrel és széles körű helyi tapasztalattal rendelkező vállalkozásunkat, azért hoztuk létre, hogy partnereink igényeit felmérve teljes körű és személyre szabott üzleti tanácsadással segítsük céljaik ausztriai megvalósításában.
 
Idegen környezetben üzleti vállalkozást elindítani, a különböző befektetéseket kezelni, az azokkal kapcsolatos tulajdonosi feladatokat ellátni jelentős energia, idő és pénz ráfordítással jár.
 
Éppen ezért az Absolute Property úgy alakította ki szolgáltatási csomagjait, hogy az ilyenkor felmerülő feladatot elvégzésében minél aktívabb és hatékonyabb segítséget tudjon nyújtani partnerei számára.
ABSOLUTE PROPERTY CONSULTING GMBH

1070 Wien, Schottenfeldgasse 85/1
Tel.: +36 30 245 1397, +43 676 550 7957
Email: absolute@absoluteproperty.at

Adószám: ATU 67847707